Transport si retururi

Coralie Romania (www.coralie.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Fan Courier , Livrare in 1-2 zile lucratoare, 15 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 180 Ron.
  • GLS Romania , Livrare in 1-2 zile lucratoare, 14 RON oriunde in Romania, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 180 Ron.
          

PROCEDURA RETUR

 

Returnarea banilor se face doar prin transfer bancar, in contul mentionat de dumneavoastra, NU cash, din motive de siguranta. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care dumneavoastra ne dati contul bancar gresit, drept pentru care va rugam sa verificati contul inainte sa il trimiteti.

Produsele NU se returneaza prin intermediul Postei Romane.

     

Produsul / produsele trebuie ambalate corespunzator , pentru a nu se deteriora in procesul de transport (in cazul in care produsul se deterioreaza din cauza ambalarii necorespunzatoare, returul banilor / inlocuirea produsului nu va mai fi posibila). Nu ne asumam raspunderea pentru daunele aduse produsului din cauza ambalarii necorespunzatoare.

    

Produsul trebuie trimis in ambalajul original, cu toate accesoriile primite, inclusiv FACTURA , fara ambalaj sau accesorii, returul banilor nu se poate face. Produsul trebuie sa fie in starea initiala, asa cum a fost primit, NU trebuie sa prezinte urme de uzura, mirosuri(parfum, alte substante chimice), deformari, etc.

       

Produsele defecte declarate in termen de 2 zile de la receptionare se pot inlocui / returna pe cheltuiala www.coralie.ro ( acestea se pot inlocui in limita stocului disponibil cu produse identice). Nu ne asumam raspunderea pentru neanuntarea acestor defecte in termenul stabilit.

     

1. Produs defect.

In cazul in care doriti sa returnati / schimbati produsul / produsele deoarece acestea prezinta defecte de fabricatie, taxa de returnare / schimb este suportata de catre firma noastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati de defectul acestui produs si sa ne trimiteti poze intr-un mesaj privat pe facebook, sau pe email la contact@coralie.ro iar noi va vom inlocui produsul cu unul nou, identic.

Defectul produsului trebuie anuntat in maxim 2 zile de la primire, dupa cele 2 zile de la primire, nu ne asumam raspunderea pentru produs.    

2. Returnare produs.

In cazul in care produsul este bun insa nu ecorespunde marimii dumneavoastra si doriti sa il returnati, contravaloarea transportului retur va fi suportat de catre dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti pe adresa de email contact@coralie.ro si sa ne anuntati ca doriti sa returnati produsul.

Puteti trimite coletul prin orice curier rapid la depozitul nostru: Oras Buzau, str. Dorin Pavel, nr. 1, Cladirea Hidroelectrica Business Center, Telefon 0799994443. Trebuie sa achitati contravaloarea transportului la curier si sa NU specificati ramburs.

Daca doriti sa returnati un produs, dar nu aveti posibilitatea contactarii unui curier, noi va putem asigura preluarea produsului, de la domiciliul dumneavoastra – serviciul PickUp&Return - 25 Lei in orice localitate din Romania (trimiterea curierului la adresa dvs. si preluarea produsului pe care doriti sa-l returnati). Solicitati acest lucru in cadrul e-mailului trimis sau telefonic. Contravaloarea serviciului PickUp&Return este suportata de catre dumneavoastra si va fi scazuta din factura intitala, urmand sa primiti in cont diferenta dintre factura initiala si serviciul PickUp&Return.

Returnarea banilor se face in mod normal in termen de14 zile de la primirea coletului, insa noi garantam returul banilor in 3-4 zile lucratoare, de la primirea coletului.

  

3. Produse livrate/facturate gresit.

In cazul in care va livram / facturam gresit produsul / produsele, cheltuielile de returnare / re-expediere vor fi suportate de catre noi (se aplica doar daca anuntati aceasta eroare in maximum 48 ore de la primirea coletului).

     

4. Produse comandate gresit.

In cazul in care ati efectuat o comanda pe site-ul nostru de produs/ produse care nu vi se potrivesc, le puteti schimba in 14 zile. Taxele de livrare vor fi suportate de dumneavoastra. Trebuie sa ne anuntati printr-un email la contact@coralie.ro .

Puteti trimite coletul prin orice curier rapid la depozitul nostru din Buzau, str. Dorin Pavel, nr. 1, Hidroelectrica Business Center, Telefon 0799994443 sau puteti alege serviciul PickUp&Return - 25 Lei in orice localitate din Romania (trimiterea curierului la adresa dvs. si preluarea produsului pe care doriti sa-l returnati).

  

  
  
  

Categorii

  

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!