Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro).

Site-ul Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro) este operat de societatea SC Top Globus Connect SRL, cu sediul in Str. Dorin Pavel, nr. 1, Cladirea Hidroelectrica Business Center, Buzau, Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/649/2011.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro) si a tertilor cu care Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Magazinul tau preferat de accesorii fashion. (coralie.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  

Categorii produse

  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?